Lotto Terkenal Dunia

Lotto Terkenal Dunia
Seperti semua loteri lain, Lotto Perancis ditubuhkan untuk memberi negara hasil tambahan untuk menjalankan kerajaannya. Kerajaan Perancis mewujudkan French Loto pada tahun 1936. Dana yang diperoleh daripada permainan ini digunakan untuk pertumbuhan ekonomi negara.
Lotto Perancis hari ini ditadbir dan dikendalikan oleh Francaise de Jeux. Ini adalah syarikat separa awam yang ditubuhkan pada tahun 1993. Walaupun syarikat ini adalah badan pentadbir untuk permainan ini, Kerajaan Perancis masih mempunyai 72% kepentingannya. Ini bermakna, pemain masih membantu kerajaan ketika bermain dan menyertai permainan. Pada masa ini, 98% daripada penduduk berpengetahuan tentang permainan dan sejumlah 36% daripadanya sedang bermain permainan tersebut.
Permainan ini sangat mudah dan setiap orang yang berumur 16 tahun ke atas boleh menyertai permainan. Dan permainan ini bukan hanya untuk rakyat Perancis. Kerana pertumbuhan pesat internet, banyak ejen internet atau laman web muncul dan laman web ini adalah penjual dan pengedar tiket loteri yang sah. Ia menjadikan orang di seluruh dunia boleh dibaca untuk bermain lotto Perancis MEGA888.
Seperti semua lotto lain, Lotto Perancis dimainkan dengan memilih 5 nombor dari 1-49 dan 1 nombor dari 1-10 yang juga dikenali sebagai nombor bertuah atau bonus. Untuk memenangi jackpot kombinasi 5 nombor pilihan pemain dan 1 nombor bertuah atau bonus yang dipilih harus sepadan dengan betul-betul sama dengan kombinasi 5 nombor dan 1 nombor bertuah atau bonus yang dikeluarkan walaupun tidak mengikut urutan. Tetapi pemain boleh menang bukan sahaja pada jackpot; pemain juga boleh menang pada peringkat yang berbeza untuk permainan ini. Pemain boleh memenangi hadiah ke-2 dengan membuat gabungan nombor utamanya sepadan dengan gabungan nombor utama diundi. Pemain boleh memenangi hadiah ke-3 jika 4 nombor utama dan nombor bertuahnya sepadan dengan 4 nombor utama dan nombor bertuah yang dicabut. Dengan hadiah ke-4, jika pemain 4 nombor utama dipadankan dengan 4 nombor utama yang dicabut; untuk hadiah ke-5, jika pemain mendapat 3 nombor utama dan nombor bertuah, dan untuk hadiah ke-6, jika pemain mendapat 3 nombor utama.
Hadiah jackpot untuk Lotto Perancis juga meningkat dengan pesat. Pemain yang memenangi jackpot sudah dijamin dengan wang tunai 1 juta Euro. Tetapi sekiranya tiada pemenang untuk jackpot, hadiah jackpot kemudiannya akan ditambah pada cabutan seterusnya menjadikannya wang tunai 2 juta Euro. Ini bermakna, semakin banyak contoh tiada siapa yang memenangi jackpot, semakin besar hadiah jackpot. Bayangkan membeli tiket bernilai 2 Euro dan anda sudah berpeluang menjadi jutawan. Dan ini adalah mungkin kerana orang ramai yang mengagumi permainan ini. Jadi apa yang pemain di seluruh dunia tunggu? Pergi bentuk kombinasi 5 nombor itu dan sertai Loto Perancis. Ini mungkin permulaan permulaan baharu kepada kekayaan anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *