Poker Tell Tale Signs

Poker

Bagaimana anda mengetahui tangan lawan anda? Perhatikan dengan teliti dan anda akan melihat kedutan yang menunjukkan kekuatan tangannya. Kesukaran ini disebut poker memberitahu. Dan pemain sedang bersantai berbicara tentang poker memberitahu di blog mereka.

Poker memberitahu wujud baik dalam permainan langsung dan dalam permainan dalam talian. Sekiranya anda ingin meningkatkan strategi poker anda, anda pasti akan berminat untuk belajar mengenai poker biasa.

Di bilik kad fizikal atau di kasino, anda akan melihat pemain miskinĀ download mega888 for android meletakkan tangan di mulutnya. Kenapa? Kerana dia berusaha menyembunyikan senyuman (bukan menguap). Anda boleh yakin bahawa ketika matahari terbit di timur, dia memegang tangan yang kuat. Kedutan fizikal yang lain adalah ketika pemain meraih minuman: mulutnya kering kerana dia gugup. Pemain yang gementar agak mudah untuk dipimpin.

Sekiranya lawan cuba menatap anda, dia cuba menakut-nakutkan anda. Apakah sebab di sebalik ini? Kemungkinan besar, dia menggertak. Sekiranya anda mempunyai tangan yang kuat, hubungi. Sekiranya anda mempunyai tangan yang hebat dan mahukan lebih banyak tindakan, angkat.

Perhatikan mata lawan ketika flop datang. Sekiranya dia melihat seketika kerepeknya, dia mungkin mempunyai tangan yang kuat. Dia memikirkan berapa banyak dia akan bertaruh dan menang.

Semasa anda bermain dalam talian, adakah mengetahui poker memberitahu berguna? Sudah tentu. Poker memberitahu akan sedikit berbeza dari pemain ke pemain, tetapi lawan dalam talian anda masih manusia. Yang perlu anda perhatikan dengan teliti adalah masa atau jangka masa yang dihabiskan lawan semasa gilirannya atau peluang untuk bertaruh.

Dalam permainan had, apabila ada dua kad flush atau straight, dan salah satu pemain membuat panggilan pantas, ini biasanya bermaksud seri. Namun, ketika satu pemain melakukan kenaikan seketika, anda dapat menganggap bahawa dia memiliki pasangan teratas.

Apabila salah satu lawan anda yang anda anggap sebagai pemain miskin memerlukan masa untuk berfikir, dia sebenarnya berdebat sama ada mahu memanggil atau melipat. Ini bermaksud bahawa tangannya lemah. Sekiranya dia mengambil masa (tetapi tidak terlalu lama) untuk berfikir dan kemudian membangkitkan, anda boleh yakin bahawa dia tidak menggertak. Pemain yang lemah biasanya tidak menggertak. Dia hanya gugup dan teruja dan perlu menenangkan dirinya dengan cukup menggunakan tikus.

Sekiranya salah satu lawan dalam talian anda sering melakukan kenaikan pada pra-flop dan kemudian melipat pada kegagalan ketika pemain lain bertaruh kepadanya, lawan tertentu ini adalah pemain yang condong. Pemain miring juga agak mudah dibaca.

Menang dengan pengetahuan baru anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *